Oficiální stránky klubu

Hodnocení - JARO 2013

03.07.2013 12:18

Podařil se nám husarskej kousek. První půlsezonu ročníku 2013 jsme odehráli s deseti lidmi na soupisce. A to ještě Indža chodil sporadicky, protože úspěšně bojoval s Doubravicí o postup do 1.B třídy (gratulujeme!). Znamená to jediný - dokázali jsme se semknout a spolehlivě chodit, což se pozitivně promítlo taky do výkonů. Hráli jsme obětavej a poctivej fotbal, na kterej se dalo téměř po celý jaro koukat. Získali jsme 22 bodů za 7 vítězství, 1 remízu a 3 prohry při skóre 35:21, který ještě výrazně narušuje debakl na StB (2:10), kde jsme dostali letos jedinou dardu. 

Měli jsme samozřejmě trochu štěstí - zápasy ve Štěchově, ve Křetíně a doma s Čížovkama, Lhotou Rapotinou a Rudnou nebyly zdaleka tak jednoduchý, jak by se podle výsledku mohly zdát. Většinou jsme dokázali dát zavčas gól. Naopak nás sere prohra v Adamově, kde se nehrál fotbal, ale zdržovaná. A trochu mrzí prohra v derby s Červánkama, kdy jsme nebyli horší, ale dostali trochu haluzový fíky. 

Rozebírat jednotlivce nemá moc smysl, protože hrajem fakt jak jeden tým. A když dobře, tak většinou všichni. A když blbě, tak jakbysmet jeden jak druhej. Ale v kostce - oba brankáři chytaj nadstandard, obranu máme v prvé řadě spolehlivou a důslednou. Naši beci skoro nedávají góly, ale pustí za sebe málokoho. Vepředu jsme rozložili síly. Spolehlivě se trefuje Sirka (10 kousků) i Pepa (7 banánů). Samozřejmě, skvělej průměr má Indža. 

Konec mudrování. Snad jen, byla to půlsezona, kterou jsem si fakt nejvíc užil za dobu, co to tady u nás ve Spešově šmrdláme.

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2013 Ing. Libor Svoboda All Rights Reserved